Hoop Hoop Hurray

Wil je je hula hoop skills verbeteren of gewoon heel veel lol maken? Dan ben je op de goede plek, ik ben Linda en voor mij is de hoepel zoveel meer dan een cirkel. Het is JOY, FLOW en LOVE. En dat deel ik graag met jullie! In mijn lessen en workshops is het het belangrijkste dat je jezelf kan uiten zoals jij dat wilt. Het is een manier om te verbinden met elkaar maar ook met het innerlijke kind in jezelf dat soms zo graag wil spelen.

Workshops

DSC_0054

Teams & (vrienden)groepen

Of je al kunt hoepelen of voor het eerst zo’n hoepel op pakt; Het maakt helemaal niks uit. Ik help iedereen een stapje verder. We doen verbindende activiteiten waarbij we lekker los komen en vooral veel lol maken. We leren nieuwe skills, zo steel je sowieso de show op je eerstvolgende festival!

HOOP Ecstatic Blesdijke-32

School / BSO

Nodig mij uit op school, BSO of een andere plek waar kinderen wel wat hoepelplezier kunnen gebruiken! Het maakt niks uit of je al kunt hoepelen of het nog nooit gedaan hebt. Iedereen verbetert zijn of haar skills! Ook doe ik allerlei speelse activiteiten om lekker los te komen en eigen creativiteit te gebruiken.

Max. 10 kinderen tegelijk.

hoop-shop

Blauwe en Paarse hoepels edit-1

ø 90 cm - 20 mm PolyPro
Teal/gold colorshift

Deze is aan te raden wanneer je na je beginnershoepel een eerste polypro hoepel wilt. Groot genoeg voor het draaien om de heupen en licht genoeg om trucs met de hand te oefenen zoals isolations en weaves.

Specificaties:
Diameter: 90 cm
Buisdikte: 20 mm
Kleur: aqua/goud colorshift
Koppeling: Kliksysteem – drukknop (los te maken voor reizen)
Materiaal: Polypropyleen

Griptape of geschuurd mogelijk.

Blauwe en Paarse hoepels edit-10

ø 80/ 75 cm - 20 mm PolyPro
paars/blauw colorshift

Deze kleinere hoepel zorgt ervoor dat je nog meer snelheid en flexibiliteit in je flow kan voegen. Om de heupen hoepelen is hiermee een iets grotere uitdaging dan met de 90 cm hoepel maar dat geeft niks voor de gevorderde hoepelaar. 

Specificaties:
Diameter: 80 of 75 cm
Buisdikte: 16 mm
Kleur: Paars/blauw colorshift
Koppeling: Kliksysteem – drukknop (los te maken voor reizen)
Materiaal: Polypropyleen

Griptape of geschuurd mogelijk.

Beginner hoops - binnenkort

Binnenkort komen hier dikkere en zwaardere hoepels waarmee je heel goed kan beginnen met ‘on body’ trucks zoals hoepelen om de heupen, knieën en oksels. Nog even wachten dus.