Alles wordt mogelijk. Met een beetje fantasie, tekenspullen en deze spellen!

Vanaf nu is alles mogelijk!

Het enige wat je nodig hebt is je fantasie, tekenspullen en één van deze twee spellen; Dikke Dans Banaan of Dikke Draai Ananas! Het gaat zo: Pak drie kaartjes met woorden, voeg ze samen tot een waanzinnige tekening en raad eens.. Wat hebben de andere spelers gemaakt? Misschien een ‘Kromme Zweef Kip’ of een ‘Deftige Smelt Reus’?

Maar wat is dan het verschil tussen beide spellen? De spellen werken precies hetzelfde, alleen er zitten andere woorden in. Op deze manier kun je beide spellen ook samenvoegen om zo tot heel veel nieuwe, waanzinnige combinaties te komen!

Waarschuwing!
Speel deze spellen niet als je bang bent voor de slappe lach of allergisch bent voor creatief denken!

Dikke spellen-koop-plek

Dikke Dans Banaan

€18,50

Dikke Draai Ananas

Uitverkocht

Tropische Combi

Dikke Draai Ananas + Dikke Dans Banaan 

Uitverkocht

Doe er een vrolijke
feestkaart bij!

Neem contact met ons op voor:
• Bestelling op factuur   |   • Bestelling uit België  |  • Grote oplage spellen  |  • B2B verkoop

Tweede kansje

De verpakking van deze spellen is tijdens het vervoeren van de fabriek naar ons beschadigd geraakt. Het gaat om kleine krasjes. De inhoud is onbeschadigd en zit nog in de beschermfolie.

Dikke Dans Banaan

2e kansje

€14,50

Video's

Voor wie?

Scholen

Ben je leerkracht? Speel het spel met je leerlingen om:
• Creatief denken te stimuleren.
• Woordsoorten aan te leren.
• Positieve sfeer in de klas creëren.

Trainers

Geef je brainstormsessies of andere creatieve activiteiten? Laat de deelnemers los komen en ruimer nadenken. Gebruik de spellen als opwarmertje voor de rest van de sessie. Verbinding, lol en creativiteit volop.

Iedereen vanaf 7 jaar

Op feestjes, op een druilerige zondag of in het bejaardentehuis. Jong of oud, het spel is voor iedereen geschikt die van spelletjes en creativiteit houdt.

WALL OF FAME

Zie hier: een paar creaties in het zonnetje gezet. Dit soort tekeningen krijg je na het spelen van Dikke Draai Ananas en Dikke Dans Banaan!

workshops

Waarom

Open staan en geloven in je eigen creativiteit! Om zo op meer ideeën te komen, mogelijkheden te zien en makkelijker te vernieuwen. Dat maakt het leven toch zoveel mooier en interessanter?

Wat doen we

Vandaar dat je deze workshops kunt volgen, bijvoorbeeld met je hele team! Hierbij gaan we op een vrolijke en humoristische manier met elkaar verbinden en trainen we ondertussen ons creatieve denkvermogen. Vaste patronen doorbreken, het eens van een heel andere kant bekijken, perfectionisme loslaten en vooral heel veel lol maken.

Voor wie

Teams, in de klas, studenten, bedrijven, jong of oud, ondernemers; creativiteit heeft geen voorkeur, het kan allemaal! Als je een onderwijsteam hebt, heb je wel een extra bonus. Want alle activiteiten die we doen, kunnen de docenten weer toepassen in de klas zodat nog meer mensen hun creativiteit eruit laten spatten!

Lesbrieven voor in de klas

Ben je leerkracht? Dan zijn Dikke Draai Ananas en Dikke Dans Banaan handige tools om in de klas te gebruiken, want taal kun je heel mooi op een spelende manier aanleren.

Werkwoord, zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord… Veel leerlingen zullen hierbij niet meteen aan humor en creativiteit denken. Toch kan dat veranderen nadat je aan de slag bent gegaan met deze lesbrieven. Een PDF-bestand dat bestaat uit 10 activiteiten om op een creatieve manier aan de slag te gaan met het aanleren van woordsoorten en samenstellingen. De kans is groot dat leerlingen er veel plezier aan beleven en daarom onthouden wat de verschillende woordsoorten zijn.

Prijs: Gratis / donatie