Hoop Hoop Hurray

Wil je je hula hoop skills verbeteren of gewoon heel veel lol maken? Dan ben je op de goede plek, ik ben Linda en voor mij is de hoepel zoveel meer dan een cirkel. Het is JOY, FLOW en LOVE. En dat deel ik graag met jullie! In mijn lessen en workshops is het het belangrijkste dat je jezelf kan uiten zoals jij dat wilt. Het is een manier om te verbinden met elkaar maar ook met het innerlijke kind in jezelf dat soms zo graag wil spelen.

Workshops

DSC_0054

Teams & (vrienden)groepen

Of je al kunt hoepelen of voor het eerst zo’n hoepel op pakt; Het maakt helemaal niks uit. Ik help iedereen een stapje verder. We doen verbindende activiteiten waarbij we lekker los komen en vooral veel lol maken. We leren nieuwe skills, zo steel je sowieso de show op je eerstvolgende festival!

HOOP Ecstatic Blesdijke-32

School / BSO

Nodig mij uit op school, BSO of een andere plek waar kinderen wel wat hoepelplezier kunnen gebruiken! Het maakt niks uit of je al kunt hoepelen of het nog nooit gedaan hebt. Iedereen verbetert zijn of haar skills! Ook doe ik allerlei speelse activiteiten om lekker los te komen en eigen creativiteit te gebruiken.

Max. 10 kinderen tegelijk.

HOOP Ecstatic Blesdijke-36

Kinderfeestjes

Nodig mij uit en ik neem voor elk kind een hoepel mee. Deze kan wel wat meer kleur en sparkles gebruiken dus de kinderen gaan hem zelf versieren. En daarna… gaan we ermee hoepelen tijdens een gezellige hoepelworkshop. Natuurlijk mogen ze hun eigen nieuwe hoepel houden!

Max. 10 kinderen tegelijk.

Lessen

Hoop Hoop Hurray lessenkopie

Volwassenen

Ontdek hoe je steeds meer mooie bewegingen kunt maken met de hoepel, kom in de flow op de muziek en maak samen heel veel lol! Je hoeft geen eigen hoepel mee te nemen, ik heb genoeg voor 10 deelnemers. Maar als je het fijn vindt mag je natuurlijk altijd een eigen favoriet meenemen!

Binnenkort meer info over wekelijkse lessen in Leeuwarden.

Hoop Hoop Hurray lessen 2kopie

Kinderen

Samen met de kinderen werk ik aan een sprankelende choreo die we na een aantal weken aan de ouders laten zien. We leren steeds nieuwe moves en doen speelse activiteiten tussendoor. Grow with the flow!

Ik werk met een:
💜 Groep van 4 tot 8 jaar
💜 Groep van 8 tot 12 jaar
💜 Groep van 12 tot 18 jaar

 

Binnenkort meer info over wekelijkse lessen in Leeuwarden.