Fantaseren en creëren, daar draait het om bij het spel ‘Dikke Draai Ananas’. Teken onbestaande wezens aan de hand van drie woorden, zoals een ‘gespierde hinkel-trui’ of ‘gevlekte dans-kwal’. Daarna raad je wat de anderen getekend hebben. Zo ben je op een humoristische manier met ‘creatief denken’ aan de slag. Een tof spel voor iedereen boven de acht jaar.
Bestel het spel

€15,-

  BESTEL
*exclusief verzendkosten
Neem contact met ons op voor:
• Bestelling op factuur | • Bestelling uit België
• Grote oplage spellen

verzinnige@gmail.comVisie

Lees meer

Recensies

Lees meer

Voor wie

Lees Meer

Workshops


Creatief denken in de klas

Het leven zit vol uitdagingen. Of het nou gaat om werk, school of andere activiteiten, het gaat niet altijd zoals verwacht. Wie creatief kan denken, kan kansen zien en flexibel zijn. Het is ook terecht een 21st Century Skill; een van de belangrijkste vaardigheden voor de toekomst. Goed nieuws: iedereen kan het leren. Het is net zoiets als het opbouwen van conditie, door het veel te doen word je er beter in. Bij de workshop creatief denken gaan we allerlei oefeningen doen om de creatieve denk-conditie te trainen (van jezelf of je leerlingen). Er komt veel humor bij kijken, zo hebben sommige mensen niet eens door hoeveel ze leren!

Voor wie?
Leraren basisonderwijs, VO, MBO, HBO | Leerlingen of PABO-studenten

Meer info

Creatieve teambuilding & brainstorms

Bij deze workshop gaan we brainstormen, bijvoorbeeld over een vraagstuk van jouw team of bedrijf. We gebruiken technieken die je helpen verder te denken dan de voor de hand liggende ideeën. Op naar de originaliteit!

Bij Creatieve Teambuilding gaan we dieper in op verbeelden, divergeren, associëren en creatief waarnemen. Allerlei oefeningen die je creatieve mindset stimuleren en ook nog eens het teamgevoel versterken.

Voor wie?
Bedrijven | (docenten)Teams | Leerlingen of studenten

Meer infoInteresse? Mailen maar!

verzinnige@gmail.com


Lesbrieven voor in de klas


Ben je leerkracht? Dan is Dikke Draai Ananas ook een handige tool om in de klas te gebruiken, want taal kun je heel mooi op een spelende manier aanleren.

Werkwoord, zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord… Veel leerlingen zullen hierbij niet meteen aan humor en creativiteit denken. Toch kan dat veranderen nadat je aan de slag bent gegaan met deze lesbrieven. De set bestaat uit 10 activiteiten om op een creatieve manier aan de slag te gaan met het aanleren van woordsoorten en samenstellingen. De kans is groot dat leerlingen er veel plezier aan beleven en daarom onthouden wat de verschillende woordsoorten zijn.


Prijs: Gratis

Voorbeeld Bestellen
Contact

verzinnige@gmail.com

Like de Facebook pagina en volg de Instagram voor meer creatief denken.

Train Creatief Denken Linda’s Instagram


Dikke Draai Ananas is ontwikkeld door: